تحولات منطقه

۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۱
کد خبر: ۵۳۹۷۹۳

نمایش فیلم مستند تجربی کیارستمی در بلاروس، تمدید اجرای دو نمایش، اجرای تئاتری ویژه کودکان در کانون، معرفی هیات انتخاب جشنواره شهر و... از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

آخرین اخبار و وضعیت اکران در سینما و تئاتر
زمان مطالعه: ۸ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فیلم مستند- تجربی «عباس کیارستمی» به کارگردانی میدیا کیاست، از هنرجویان مدرسه ملی سینمای ایران، در جشنواره فیلم Vagrant بلاروس شرکت خواهد کرد.

این فیلم در طول جشنواره برای اولین بار در محوطه داخلیِ موزه‌ی تاریخی ملی بلاروس در شهر مینسک در روز ۲۳ جولای به نمایش درخواهد آمد و با ۳۰ اثر دیگر از کشورهای مختلف در بخش مسابقه به رقابت خواهد پرداخت.

فیلم کوتاه «عباس کیارستمی» نگاه تازه‌ای به آثار عباس کیارستمی کارگردان فقید سینمای ایران دارد که در آن تصاویر آرشیوی به کار رفته و از آواز شهرام ناظری نیز روی متن و تیتراژ فیلم استفاده شده است.

تمدید اجرای دو نمایش تا ۹ تیر ماه

 نمایش‌های «در میان ابرها» و «شنیدن» به دلیل استقبال تماشاگران تا ۹ تیر ماه در تئاتر مستقل تهران تمدید شد.

نمایش «در میان ابرها» پیش از این ۱۲ سال پیش در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر با بازی حسن معجونی و باران کوثری اجرا شد و پس از آن در بیش از ۲۰ کشور دنیا به نمایش درآمده بود. این نمایش دو داستان موازی است که در یک داستان به موضوع کوچ ایل قشقایی و در داستان دیگر به موضوع مهاجرت ایرانی‌ها به خارج از کشور می‌پردازد.

در این نمایش حسن معجونی، باران کوثری و شیوا فلاحی به عنوان بازیگر حضور دارند.

نمایش «شنیدن» نیز پیش از این در سال ۹۴ در تالار چهارسو تئاتر شهر با بازی الهام کردا، مهین صدری، مونا احمدی و آیناز آذرهوش اجرا شد و در فستیوال‌های مختلف روی صحنه رفت. «شنیدن» داستان دختری خوابگاهی است که توسط دوستش متهم به اجازه ورود یک پسر به خوابگاه داده است و اکنون در مظان اتهام، باید از خود دفاع کند.

نمایش «در میان ابرها» ساعت ۱۹ و نمایش شنیدن ساعت ۲۱ در تئاتر مستقل تهران به روی صحنه می روند.

اجرای ویژه تئاتر کانون

نمایش «پرنده و فیل» به کارگردانی حمید کیانیان با مشارکت و نقش‌آفرینی کودکان دارای نیازهای ویژه (نابینا، ناشنوا، کم‌توان جسمی و حرکتی) از هفتم تیر در مرکز تئاتر کانون به روی صحنه می‌رود.

«پرنده وفیل» سومین نمایشی است که در حوزه تئاتر فراگیر در مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به روی صحنه می‌رود.

این نمایش‌ها با هدف آماده‌سازی کودکان و نوجوانان دارای نیازهای ویژه برای ورود به جامعه، تولید شده و به روی صحنه رفته و می‌روند.

استفاده از فرصت‌های برابر آموزشی و فرهنگی و تحقق عدالت فرهنگی، استفاده از خدمات فرهنگی برای همه کودکان و نوجوانان، توجه به تعلیم و تربیت و زندگی در شرایط سخت، شکوفایی استعدادهای این کودکان و نوجوانان، ایجاد اعتماد به نفس و قدرت تصمیم‌گیری صحیح و سوق دادن آنان به مراکز فراگیر کانون از دیگر اهداف تولید این آثار هنری است.

«پرنده و فیل» به قلم داوود کیانیان نیز روایت پرنده‌ای است که جوجه‌هایش توسط فیل بزرگی از بین می‌روند. این پرنده تصمیم می‌گیرد با توجه به جثه کوچک و ظریفش با استفاده از نیروی اندیشه و فکر فیل را شکست دهد.

«پرنده و فیل» کاری از گروه تئاتر معلولان جسمی حرکتی موسسه خیریه توان‌مندسازی بچه‌های باران مشهد است و مریم شمس کلوخی، مرتضی جوانشیر، محمد شهاب مهدی‌زاده، داوود بیگلری، مریم سلیمان‌خواه، زهرا بابایی، ملیحه همایونی و خلیل قاسمی  به عنوان بازیگر در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

طراحی صحنه و نور را حمید کیانیان، آهنگ‌سازی آن را معین مشیرپور و طراحی و دوخت لباس را زینب رشتی، به عهده داشته‌اند.

همچنین سمیرا صالح‌زاده منشی صحنه و یاور کیانیان مسوول پخش صوت این اثر نمایشی‌اند. سمیرا سیادت نیز طراح پوستر و بروشور نمایش است.

این اثر که پیش‌تر در جشنواره بین‌المللی تئاتر امید آفرین اصفهان در سال ۱۳۹۵ برگزیده شده، قرار است از هفتم تا بیست و پنجم تیر ۱۳۹۶ همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت ۱۹ و صبح‌ها با هماهنگی قبلی ویژه مهد کودک‌ها و مدارس در سالن گلستان مرکز تئاتر کانون به روی صحنه می‌رود.

هیات انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم شهر معرفی شدند

مصطفی احمدی، سعید عقیقی، مسعود مددی، مستانه مهاجر و حسن نجاریان با حکم سیدعلی احمدی دبیر ششمین جشنواره فیلم شهر به عنوان اعضای هیات انتخاب این رویداد هنری معرفی شدند.

در طول کمتر از سه ماه تعداد ۷۵۰ فیلم از کشورهای اسپانیا، آرژانتین، مکزیک، برزیل، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال، هلند، پاکستان، ترکیه، لبنان، قزاقستان، ترکمنستان، استرالیا، کانادا، بلژیک، اتریش و... به دبیرخانه بخش بین الملل ارسال شده  و این اعضای هیات انتخاب ارزیابی خود را از هفته گذشته آغاز کرده است.

الهه نوبخت مدیریت بخش بین الملل ششمین جشنواره فیلم شهر را برعهده دارد.

«مصطفی احمدی» متولد ۱۳۴۹ از تهران و دانش آموخته سینما- آکادمی فیلم نیویورک است. وی عضو هیات داوران بخش فیلم اول در پانزدهمین و هفتمین جشن خانه سینما، عضو هیات داوران بخش عکاس جشنواره تیرگان- تورنتو ۲۰۱۷ و رییس انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما نیز بوده است. فیلم های سینمایی نزدیکتر و بی‌حساب از ساخته های وی به عنوان کارگردان است.

«سعید عقیقی» متولد ۱۳۴۹ کرمانشاه، دارای مدرک دکترا و مدرس تاریخ سینما، تحلیل فیلم و فیلمنامه نویسی در دانشکده سوره و سینما تئاتر است. وی همچنین عضو کمیته انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر بوده است.  کارگردانی و فیلمنامه نویسی فیلم تلویزیونی داستان دوست، نگارش فیلمنامه های سینمایی هفت پرده، شب های روشن و صداها نیز در کارنامه وی به چشم میخورد.

«مسعود مددی» متولد ۱۳۴۲ در بندر ماهشهر، کارشناس کارگردانی سینما و کارشناس ارشد ادبیات دراماتیک از دانشگاه هنر است. وی سابقه تدریس در دانشگاه هنر و سوره و کارگردانی فیلم سینمایی «گیتا» را دارد. ساخت ویدیویی «فراموشی»، فیلم های کوتاه «روی آسفالت داغ»، «حریم» و «صورتک» نیز از جمله فعالیت های وی به شمار می رود.  همچین ترجمه کتاب‌های «از کلمه تا تصویر» و «دستور زبان نما» نیز توسط مددی انجام سده است.

«مستانه مهاجر» متولد ۱۳۵۳ تهران و دانش آموخته رشته تدوین از دانشگاه سوره و مدرس تدوین در موسسه کارنامه است. وی تهیه‌کنندگی فیلم های سینمایی مانند اسرافیل، هلن، تهران – نیویورک و زیر این سقف خاطرات مدفون را برعهده داشته است. تدوین بیش از ۸۰ فیلم سینمایی مانند: بانی، کارگران مشغول کارند، سوت پایان، تسویه حساب، آتش بس ۱ و ۲، سوپر استار، کنعان و... توسط مهاجر انجام شده است.

«حسن نجاریان» متولد ۱۳۴۴ از تهران است. وی قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی، قائم مقام جشنواره‌های فیلم کودک و فجر، عضو هیات انتخاب بین الملل جشنواره های فیلم کوتاه و دفاع مقدس بوده است. وی همچنین به عنوان دستیار کارگردان، مدیر برنامه ریزی و مجری طرح فیلم های سینمایی فرزند خاک، سرو زیر آب، سلام بمبئی، دکل، طوفان شن، سریال مریم مقدس، مردان آنجلس، یوسف پیامبر، ملاصدرا، در چشم باد، فصل اول سریال شهرزاد و... حضور داشته است.

ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر از ۹ تا ۱۴ تیرماه به دبیری سیدعلی احمدی در تهران برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار به بخش ملی جشنواره تا ۳۱ خردادماه تمدید شده است.

باد در علفزار می‌پیچد در سینماتک خانه هنرمندان ایران

فیلم سینمایی «باد در علفزار می‌پیچد» به کارگردانی خسرو معصومی در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

فیلم سینمایی «باد در علفزار می‌پیچد» به کارگردانی خسرو معصومی و تهیه کنندگی فتح اله جعفری جوزانی ساخته سال ۱۳۸۶ دوشنبه ۲۹ خرداد ساعت ۱۷:۳۰ با حضور کارگردان فیلم در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: شوکا دختر جوانی است که به علت فقر خانواده مجبور به ازدواج با پسر عقب افتاده‌ای می‌شود تا کمی از بار مشکلات خانواده کم شود، اما جلیل شاگرد خیاط دل در گرو شوکا دارد و این موضوع اتفاقاتی را به وجود می‌آورد و..

باد در علفزار می‌پیچد در بخش‌های سینما ایران و بخش بین‌المللی بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شرکت داشته است و توانسته به عنوان فیلم برگزیده بخش بین‌المللی این جشنواره انتخاب شود. همچنین این فیلم در دوازدهمین جشن خانه سینما تندیس بهترین فیلم و بهترین صدابرداری را در سال ۱۳۸۷ کسب کرده است.

فیلم سینمایی «باد در علفزار می‌پیچد» دوشنبه ۲۹ خرداد ساعت ۱۷:۳۰ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

۲۰تیرآخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره سلامت

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دومین جشنواره فیلم سلامت ۲۰ تیر ماه خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره فیلم سلامت، علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ تیرماه به دبیرخانه این جشنواره تحویل دهند و اسامی آثار پذیرفته شده ۲۰ مرداد اعلام می‌شود.

تمامی آثار مرتبط با تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی (نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و بیماری های خاص، ترویج تغذیه سالم، تحرک فیزیکی، دوری از  دخانیات، دوری از مواد مخدر و محرک، دوری از الکل، زندگی عاری از خشونت و آسیب ها به ویژه حوادث ترافیکی، سلامت روان، مهارت های زندگی و خودمراقبتی، ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، نقش مردم و ارایه دهندگان خدمات بهداشتی در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت، طرح تحول سلامت، سلامت و ایمنی غذا، سلامت و ایمنی محیط زیست، پیوند اعضاء، اهداء خون، ایدز) می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

جشنواره ملی فیلم سلامت، با هدف جمع آوری ایده‌های بزرگ و دعوت از سینماگران و هنرمندانِ متعهدی که سالم زیستن آدمی، دغدغه آنهاست در چهار بخش «فیلم های سینمایی »، «مستند» ، «برنامه های تلویزیونی » و بخش «دانشجویی » برگزار خواهد شد.

جشنواره فیلم سلامت به دبیری ابراهیم داروغه زاده  به همت موسسه «آوای هنر سلامت» با همکاری معاونت اجتماعی  وزارت بهداشت و درمان از اول تا پنجم شهریورماه سال جاری در تهران برگزارمی‌شود.

ارسال دو اثر «روزبه رحیمی نژاد» به دبیر خانه ششمین جشنواره فیلم شهر

روزبه رحیمی نژاد با ارسال دو اثر «حق کپی رایت محفوظ است؟» و «کودکان رنج»، در دبیرخانه ششمین جشنواره فیلم شهر ثبت نام کرد.

فیلم مستند «حق کپی رایت محفوظ است؟» به نویسندگی و کارگردانی روزبه رحیم نژاد به بهانه آثار لاله‌ اسکندری به مشکلات حق کپی رایت در ایران می‌پردازد و از عوامل این مستند می‌توان به صدابردار: حسام شریعت احمدی، دستیار کارگردان: امیدرضا زاده و امیر بروغنی، مجری طرح: سودابه سیه پوش، مدیر تولید: مهدی مدرسی، تهیه کننده: روزبه رحیمی نژاد، اشاره کرد.«کودکان رنج»دیگر فیلم رحیمی نژاد است که به دبیرخانه ششمین جشنواره فیلم شهر ارسال شده است،مستندی کوتاه که در ٤ اپیزود به دغدغه های کودکان می پردازد وسحر رضوی: طراح، علی رضا رحیمی نژاد:نویسنده،حسین مرتضوی:مدیر تولید،مرتضی درویش خانی:مدیر تصویر برداری و امید رضا زاده: دستیار کارگردان این فیلم هستند.

روزبه رحیمی نژاد کارگردان و تهیه کننده، پیش از این ساخت مجموعه ۴۲ قسمتی مستند هنرمندان با محوریت زندگی حرفه‌ای اهالی سینما چون بهروز افخمی، رسول صدرعاملی، علیرضا زرین دست، رویا تیموریان و... را در کارنامه خود ثبت به ثبت رسانده است و ساخت مجموعه‌های مستندی چون «تمشک»، «سایه روشن»، «دربست باغ وحش» و فیلم مستند «کودکی گمشده» هم از دیگر آثار مستند روزبه رحیمی نژاد هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha